Tidningen

Vi blev intervjuade av SLA för ett tag sen. Läs mer om det på länken nedanför:

sla.se/sport/2016/04/06/sck-satsar-pa-nytt-team

 

Ämne: Tidningen

Bullvan

Om man ingått ett förtroendemässigt affärsmöte och sedan blir själv utsatt för komplicerad omfattande osanningsenliga svar,bemötande och riskerar att bli lämnade med andras skulder så är man inte bullvan.
När man ifrågasätta och begär de rätta saker som möte med styrelsen och dessa inte infinner sig och obstruktion mm sker...Att man då vänder sig till Ekoroteln (som är den mest absurda som finns)..Som inte agera när man anmälde oegentligheter är man fortfarande bullvan.
När andra förfalskat enorma summor i ens namn och tagit krediter och man får reda på det först när kronofogdemyndigheten slår till...är man då bullvan.
När myndigheter som just ledande aktör som Ekoroteln känner till dessa personers agerande och som gång på gång sysslar med sånt som drabbat och drabbar andra..som jill då är det väl näringsförbud.!
Tvärtom..myndigheter blundar och HOS WASA KREDIT FINNER MAN ATT någon i Jill Laportes namn tagit/ fått ut enorma summor som helt andra kontona mottagit pengarna på! Inte ens Jill vet om vart pengarna tagit vägen. Och sedan är det flera andra som blivit utsatt för exakt samma sak.
Wasa kredit har 5 olika signaturer som skall vara jill laportes..och konstig nog så heter hon bla.Alexis de la quardo..och namnteckning jills..Ett barn skulle ju skillnaden på dessa två rader .
När Copparbergs region chef signerar och använder av sig personer som intyger ens person utan ens vetskap..allt för /till underlag för andra myndigher att ge tillstånd då är det inte ok att myndigheter blundar..står passiva och fritt tillåter /accepterar detta.
En sak är klart .när Jill fick veta om just dessa oegentligheter gjorde hon rätt..vänder sig till Ekobrottsmyndigheten, polisen och vad gjorde dessa ...jo inte ett smack!
Inte konstig att vi är många som tappat tron på lagen. Det är till för att missbruka..bara man vet var luckorna finns..för dessa farbröder Nilsson som skall trygga oss i samhället de tryggar bara sitt..arvoden och fallskärmsavtal..
Och de som spelar wild Western /gör bedrägerier, jo de skrattar och hånar myndigheter..som duckar när flyger förbi!
Fy skäms dessa som hör till Ekoroteln och passiv sitter och blundar..gör fan ert jobb...

Restaurang

Om det är Ni som skrivit om härvan
Ring mig
0737 455649

Ny kommentar